fbpx

Extra subsidie voor aanschaf van een Zero Motorcycles

Doet de overheid het niet, dan doet Zero Motorcycles het zelf

Elektrisch motorrijden wordt steeds populairder en het is duidelijk waarom. Het is milieuvriendelijk, stil en kan een geweldige manier zijn om van A naar B te komen. Zero Motorcycles, een Amerikaanse fabrikant van elektrische motorfietsen, speelt in op deze trend door een nieuwe subsidie in het leven te roepen voor zowel particulieren als zakelijke kopers.

De subsidie is bedoeld om de aankoop van Zero Motorcycles te stimuleren en bestaat uit een Cashback van € 1.500,- inclusief btw bij aanschaf van een Zero S, DS, DSR, FX en FXE. Voor de Zero SR/F, Zero SR/S, Zero SR en de Zero DSR/X geldt een Cashback van €3.500,- inclusief btw. De actie loopt tot en met 31 mei 2023 en geldt op de 2022 en 2023 modellen.

De nieuwe subsidieregeling is een geweldige manier om mensen te helpen bij het maken van de overstap naar een elektrische motorfiets. Met de Cashback wordt het voor veel mensen mogelijk om een Zero Motorcycles aan te schaffen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Elektrische motorfietsen zijn over het algemeen goedkoper in gebruik dan hun benzine-tegenhangers. Ze hebben lagere onderhoudskosten en de energiekosten zijn lager dan de kosten voor benzine.

Als je op zoek bent naar een nieuwe motorfiets en je wilt een duurzame en innovatieve keuze maken, dan is de nieuwe subsidie van Zero Motorcycles misschien wel iets voor jou. Neem contact op met een dealer in de buurt voor meer informatie en ontdek de voordelen van elektrisch motorrijden!

Financial Lease van Zero Motorcycles

Als ondernemer met een inschrijving bij de kamer van koophandel is het mogelijk om een Financial Lease voor een Zero Motorcycles af te sluiten. De Cashback wordt dan verrekend in de maandtermijn wat uiteraard zorgt voor nog lagere maandlasten. 

Wil je meer weten over de financial lease van een Zero Motorcycles neem dan gerust contact met ons op via 030-320 0242 of stuur een e-mail naar info@motorenleasen.nl.

Geef een reactie