fbpx

Private Lease een Zero Motorcycles

Private Lease van Zero Motorcycles via JustLease

Vanaf nu is het mogelijk voor consumenten om een elektrische Zero te leasen. Justlease biedt voor een aantal modellen van Zero de mogelijkheid om een Private Lease af te sluiten.

Via de carculator van Justlease kan je Zero Motorcycles selecteren en een berekening maken met de gewenste looptijd en jaarkilometrage. Een Zero S ZF14.4 Private Lease je bijvoorbeeld al vanaf €359,- per maand. Voor dit maandbedrag kan je een Zero rijden zonder bijkomende kosten voor verzekering, onderhoud en reparatie. Het enige dat niet in het maandbedrag is opgenomen zijn de laadkosten en eventuele bekeuringen. 

Stel zelf je Zero Motorcycles samen

In de carculator kan je de geselecteerde Zero helemaal naar je eigen zin configureren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een windscherm, handbeschermers en een chargetank. Dit wordt dan meegenomen in het maandbedrag. Je kan kiezen voor een looptijd van 12 maanden tot 48 maanden. Aan het eind van de looptijd lever je de Zero in bij Justlease of een inleverpunt en bestel je gewoon weer een nieuwe. Hoe handig is dat?!

Over Zero Motorcycles

Zero Motorcycles staat synoniem voor de volgende stap in de technische ontwikkeling van motorfietsen. Zero combineert het beste van conventionele motorfietsen met geavanceerde aandrijftechnologie en produceert krachtige elektrische machines die nieuwe maatstaven zetten voor gewicht, acceleratiekracht, design en rijplezier. De motorfietsen zijn qua constructie en vormgeving gebouwd rondom de revolutionaire Z-Force® elektrische aandrijftechnologie. Elke Zero heeft met het oog op gewichtsbesparing bijvoorbeeld een speciaal ontworpen, ultralicht aluminium frame.

De geschiedenis van Zero begon ooit met een pakkend idee in een garage in Santa Cruz, in Californië. Inmiddels is het bedrijf in de motorfietswereld uitgegroeid tot een internationaal befaamd producent. Zero Motorcycles geeft grensverleggende motorfietsinnovatie gestalte in daadwerkelijk leverbare machines. Sinds de eerste prototypen in 2006 op de markt kwamen, heeft Zero motorrijders altijd uitgenodigd om nieuwe motorfietsen te komen testen. Bij motorrijden werkt ervaren immers beter dan uitleggen.

De missie

Zero Motorcycles bouwt de nu al superieure rijervaring verder uit met een baanbrekende serie elektrisch aangedreven motorfietsen. Hartstocht voor innovatie is de drijvende kracht bij onze mensen, waarbij we ons laten leiden door integriteit en meetbare resultaten.

Met focus op kwaliteit zetten we ons voor 100% in om ongeëvenaarde kwaliteit, prestaties en rijplezier te bieden aan klanten en partners over de hele wereld.