fbpx

BMW Motorrad

Iedere BMW is bij ons te financial leasen.

Wil jij als ondernemer een BMW Motorrad financial leasen op de zaak? Wij bieden je die mogelijkheid. Jij kiest de motor en de leverancier, wij regelen de rest. Simpel toch? Wij vragen je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Na verzending van het ingevulde formulier ontvang je in de regel, tijdens werkdagen, binnen 24 uur uitsluitsel van acceptatie. Motorenleasen gaat uiteraard zorgvuldig met jouw gegevens om en gaat op zoek naar het beste leasevoorstel voor jouw BMW Motorrad. Motorenleasen brengt gegarandeerd geen administratiekosten in rekening. 

Merk/Model Consumentenprijs incl. btw *

BMW G310R

€6.250,-

BMW F900R

€9.750,-

BMW R NineT

€15.450,-

BMW R1250 GS

€20.450,-

BMW K1600GT

€20.550,-

BMW S1000RR

€22.700,-

BMW R18

€27.250,-
* prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Mijn model staat er niet bij

Staat het door jou gewenste model niet op deze pagina? Geen probleem! Wij kunnen een aanvraag in behandeling nemen voor iedere BMW. Vraag via onderstaand formulier een offerte aan en zie wat wij voor je kunnen betekenen.

Accessoires en opties leasen

Heb je jouw droom BMW gevonden maar wil je deze nog mooier maken? Originele accessoires en fabrieksopties kunnen meegenomen worden in het kredietbedrag. Lees hier meer over bij de veelgestelde vragen.
 
A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Bedrijfsgegevens

Vul je bedrijfsgegevens in.

Persoonlijke informatie

Vul hier je persoonlijke gegevens in.

Motorgegevens

Vul de gegevens van de motor in.

Neem direct contact op

Heb je vragen over het aanvragen van een financial lease als startende ondernemer? Neem gerust contact op!

Enkele voordelen van Financial Lease via Motorenleasen

Direct eigenaar, fiscaal voordeel en de laagste maandtermijn. Dat wil jij toch ook? Wij helpen jou een passende Financial Lease oplossing te verkrijgen zodat ook jij zorgeloos kunt ondernemen.
Direct eigenaar

Met Financial Lease ben je direct economisch eigenaar van de motor die je financiert. Dit betekent dat je optimaal kan profiteren van de fiscale voordelen. Na de contractperiode ben je ook juridische eigenaar.

Configureer zelf je wensen

Jij beslist welke motor je in de lease op wilt nemen. Kies je voor een nieuw voertuig of voor een jong gebruikte? Samen kijken we naar de beste leaseoplossing en welk voertuig het beste bij jou en je onderneming past.

Profiteer van fiscale voordelen

Doordat je economisch eigenaar bent van de gefinancierde motor kom je in aanmerking voor fiscale voordelen, zoals: terugvorderen van btw, rente- en investeringsaftrek en afschrijving. 

Geen administratiekosten

Motorenleasen rekent als een van de weinige intermediairs geen administratiekosten voor de bemiddeling van een leaseovereenkomst. Onze vergoeding ontvangen wij van de bank, dat is wel zo transparant. Bij Motorenleasen krijg je echt de beste deal.

De laagste maandtermijn

Door het aanbod van meerdere banken en financieringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken kunnen wij een concurrerend voorstel uitbrengen. Elders een goedkeuring ontvangen? Doe de offerte check. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij een beter aanbod doen.