fbpx

Financial Lease voor motorrijscholen

Financial Lease voor motorrijscholen

Als motorrijschool moet je altijd de beschikking hebben over goede motoren. Het is belangrijk dat de motoren goed werken en optisch en technisch in een uitmuntende staat zijn.

Mensen die hun motorrijbewijs willen gaan halen doen veel onderzoek naar motorrijscholen om te kijken waar ze het beste hun lessen kunnen volgen. Een belangrijk aspect bij de keuze voor een motorrijschool zijn de lesmotoren. Is de staat goed, zien ze er goed uit, zijn ze goed onderhouden enz. De lesmotor is het visitekaartje van een motorrijschool. 

Schaf je lesmotoren aan met Financial Lease

Als motorrijschool wil je dat je leerlingen veilig op weg zijn. Dit kan natuurlijk alleen met de beste lesmotoren. Wij begrijpen dat het investeren in goede lesmotoren een flinke uitgave kan zijn. Met Financial Lease via Motorenleasen.nl schaf je lesmotoren aan zonder je eigen financiële middelen aan te spreken. 

Waarom Motorenleasen.nl?

Merk onafhankelijk: Door merk onafhankelijk te zijn en dus niet gelieerd te zijn aan een bepaald motormerk kunnen wij voor zowel nieuwe als gebruikte motoren van alle merken een Financial Lease overeenkomst afsluiten. Dit betekent dat jij zelf kan bepalen welk merk je wilt rijden.

Leverancier onafhankelijk: Motorenleasen.nl werkt niet samen met een bepaalde leverancier. Wij werken in principe samen met alle leveranciers in Nederland. Kom jij uit Den Haag en wil jij dat je nieuwe motor door een leverancier uit Den Haag wordt geleverd, dan zullen wij de leaseovereenkomst kortsluiten met jouw voorkeursleverancier.

Leasemaatschappij- en financieringsmaatschappij onafhankelijk: Wij werken samen met de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen wij jou in de meeste gevallen een prachtig aanbod doen. Zodra wij jouw leaseaanvraag hebben ontvangen bepalen wij waar we deze het beste kunnen onderbrengen. Het beste voorstel dat wij ontvangen zullen wij met jou bespreken.

Wat zijn de voordelen van het Financial Leasen van een lesmotor?

Het Financial Leasen van een motor op de zaak brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij zetten deze graag voor jou op een rijtje:

  • Jij wordt economisch eigenaar van de motor. 
  • Je investeert zonder liquiditeitsverlies.
  • De maandtermijn blijft gedurende de looptijd gelijk.
  • Je betaalt alleen rente en aflossing.
  • Je kunt gebruik maken van rente- en investeringsaftrek.

Wil je meer voordelen lezen over Financial Lease van een motor of het rijden op een motor bekijk dan ook: Voordelen van een motor op de zaak.

Neem direct contact op

Heb je vragen over het aanvragen van een financial lease van een motor voor de zaak? Neem gerust contact op!