fbpx

Onafhankelijk intermediair Financial Lease voor motoren

Onafhankelijk intermediair Financial Lease voor motoren

Motorenleasen is gevestigd in Maarssen. Omdat wij online specialist zijn in Financial Lease van motoren kunnen wij ondernemers uit iedere woonplaats bedienen. De gehele afhandeling van een Financial Lease overeenkomst kan telefonisch of per e-mail plaatsvinden. 

Motorenleasen is een onafhankelijke intermediair. Dit betekent het volgende:

Merk onafhankelijk: Door merk onafhankelijk te zijn en dus niet gelieerd te zijn aan een bepaald motormerk kunnen wij voor zowel nieuwe als gebruikte motoren van alle merken een Financial Lease overeenkomst afsluiten. Dit betekent dat jij zelf kan bepalen welk merk je wilt rijden.

Leverancier onafhankelijk: Motorenleasen werkt samen met alle leveranciers van motorfietsen (mits dit ook als zodanig in hun kvk staat omschreven). Als klant kan jij dus kiezen wie jouw nieuwe motor levert. 

Leasemaatschappij- en financieringsmaatschappij onafhankelijk: Wij werken samen met de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland. Door deze samenwerkingen kunnen wij jou in de meeste gevallen een prachtig aanbod doen. Zodra wij jouw leaseaanvraag hebben ontvangen bepalen wij waar we deze het beste kunnen onderbrengen. Het beste voorstel dat wij ontvangen zullen wij met jou bespreken.

 
Neem direct contact op

Wil je meer weten over de werkwijze van Motorenleasen? Neem gerust contact op, wij vertellen je graag meer!

Wat zijn de voordelen van de diensten van een intermediair?

Het hebben van een intermediair Financial Lease voor jouw motor op de zaak biedt een aantal voordelen voor jou als klant. Wij zetten deze graag voor je op een rijtje:

  • Jouw intermediair is altijd te bereiken. Ook buiten kantooruren.
  • Jouw intermediair weet met wie hij te maken heeft.
  • Jij hebt altijd een vaste contactpersoon.
  • Ook na het afsluiten van de leaseovereenkomst blijft de intermediair jouw contactpersoon en beschikbaar voor vragen.
  • Jouw intermediair heeft een groot netwerk van banken en leveranciers.