fbpx

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan! Financial Lease is een zeer geschikte financieringsvorm voor gebruikte voertuigen. Aan het eind van de leaseovereenkomst mag de motor in de meeste gevallen niet ouder zijn dan 11 jaar.

Voor het doen van een vrijblijvende aanvraag hebben wij de volgende gegevens nodig:

  • NAWTE-gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mail).
  • KVK-nummer
  • Voertuiggegevens (merk/type/bouwjaar/km.stand/kenteken)
  • Aanschafprijs inclusief btw en exclusief btw
  • Gewenste leasevorm
  • Looptijd van de overeenkomst.

Voor het gemak kan je altijd het offerte aanvraagformulier invullen.

Speciaal hiervoor hebben wij de offerte check in het leven geroepen. Wij controleren de elders verkregen goedkeuring op meerdere punten. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij u een beter aanbod doen. Dit is dus zeker aan te raden.

Indien je ondernemer voor de BTW bent kan de BTW bij Financial Lease niet mee worden gefinancierd. Ben je geen ondernemer voor de BTW dan kan de BTW in de meeste gevallen wel in de financiering worden opgenomen. De maandtermijn is altijd vrij van BTW.

Op dit moment bemiddelt Motorenleasen enkel leaseoplossingen voor ondernemers. Wil je zelf de mogelijkheden onderzoeken of je in aanmerking komt voor een financiering van een vervoermiddel? Gebruik dan deze link om een aanvraag te starten. Motorenleasen mag u niet adviseren bij de aanvraag van een particuliere financiering.

Ja, dat kan zeker! Heeft u een voertuig gezien in een showroom of op internet? In de meeste gevallen kan Motorenleasen een lease voor u bemiddelen. Een offerte vraag je hier makkelijk aan.

Bij een Financial Lease is het voertuig na betaling van de laatste leasetermijn (en na betaling van een eventuele slottermijn) volledig jouw eigendom. Je bent dan naast economisch eigenaar ook juridisch eigenaar.

Ja, in sommige gevallen kan dat. Je kan tussentijds de leaseovereenkomst openbreken en een nieuw contract afsluiten. Kijk hier voor meer informatie.

Ja, ook startende ondernemers komen in aanmerking voor een lease. In de meeste gevallen zal je eerder in aanmerking komen voor Financial Lease dan voor Operational Lease. Het te leasen voertuig moet van toegevoegde waarde zijn voor de onderneming. In de meeste gevallen wordt bij acceptatie een aanbetaling gevraagd van 15% tot 20% van de exclusief btw aanschafprijs.

Via Motorenleasen kan je motoren financieren met Financial Lease. Heb je interesse in de Financial Lease van een auto of bedrijfsauto? Klik dan hier.

Via Motorenleasen kan je alle merken motoren financieren met Financial Lease. Je kiest het voertuig zelf uit bij een dealer en Motorenleasen regelt de financiële afhandeling voor je.

Het is mogelijk om accessoires en fabrieksopties mee te financieren in de lease. Belangrijk is dan wel dat deze accessoires en fabrieksopties op dezelfde factuur als de motor staan.

Een andere vraag?

Staat jouw vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Neem gerust contact op!