fbpx

Financial Lease

Wat is Financial Lease via Motorenleasen?

Met de hulp van Motorenleasen kan je als zelfstandig ondernemer een motor aanschaffen zonder gebruik te maken van je eigen financiële middelen. Naast het intact blijven van de liquiditeit van je onderneming kan je ook nog eens profiteren van vele fiscale voordelen. Met de hulp van ons uitgebreide netwerk denken wij graag met je mee en geven wij jou een weloverwogen advies. Een belangrijk uitgangspunt van Motorenleasen is voor jou een zo gunstig mogelijk financial lease overeenkomst te verkrijgen welke het beste aansluit bij de specifieke wensen van jou en jouw onderneming.

Via Motorenleasen kan je zowel nieuwe als gebruikte motoren financial leasen met een aanschafwaarde vanaf € 5.000,- tot 100% van de aanschafprijs exclusief BTW. Kies je voor een financial lease overeenkomst dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid. Een financial lease overeenkomst kent gedurende de looptijd vaste maandelijkse leasetermijnen en geen kilometerbeperkingen. Je weet dus precies waar je aan toe bent. Een financial lease overeenkomst biedt de mogelijkheid de looptijd af te stemmen op de economische levensduur van het voertuig.

Neem direct contact op

Heb je vragen over het aanvragen van een financial lease als startende ondernemer? Neem gerust contact op!

Bij Motorenleasen is het mogelijk een reële restwaarde (slottermijn) in de leaseovereenkomst te betrekken. Dit heeft een lagere maandlast tot gevolg. Daarnaast is het mogelijk om door middel van een aanbetaling of inruil van je huidige voertuig de maandlasten te verlagen. Het behoort tot de mogelijkheden om de motor tijdens de looptijd van de overeenkomst om te ruilen voor een andere motor. De oorspronkelijke contractvoorwaarden blijven dan wel gelijk. Bij inruil van het geleasete voertuig is het mogelijk het bij te betalen bedrag inclusief het openstaand saldo van de bestaande overeenkomst, met een nieuwe leaseovereenkomst te verrekenen. Uiteraard tot maximaal 100% van de aanschafprijs exclusief BTW.

De financial leaseovereenkomst betreft een driepartijenovereenkomst tussen jou als lessee, de leverancier van het voertuig en de lessor (financieringsmaatschappij). Deze drie partijen ondertekenen de leaseovereenkomst. Motorenleasen verzorgt de gehele administratieve afhandeling. De financieringsmaatschappij zorgt voor een rechtstreekse betaling van het afgesproken kredietbedrag aan de leverancier zodat het voertuig aan jou kan worden afgeleverd en het genieten kan beginnen.