fbpx

Wat kost Financial Lease van een motor?

Benieuwd naar de kosten van Financial lease van een motor?

Nieuwsgierig naar de kosten?
Vraag een offerte aan.

Een motor hoeft niet duur te zijn wanneer je deze financiert met Financial Lease. Uiteraard kan je het zelf zo gek maken als je wilt. Het mag logisch zijn dat hoe duurder de motor hoe hoger het maandelijkse leasebedrag. Tenminste, als je het gehele bedrag wilt financieren. 

Bij de Financial Lease van een motor wordt maximaal het exclusief BTW aanschafbedrag gefinancierd. Je kan het te financieren bedrag nog verlagen door een aanbetaling te doen of een andere motor in te ruilen.

Wat kost die motor dan maandelijks?

Stel, we gaan uit van een motor met een aanschafprijs van €15.000,- exclusief BTW. Dit bedrag wens je volledig te financieren over een looptijd van 60 maanden met een slottermijn van €3.500,-. De maandtermijn komt dan uit op: € 248,-. Wanneer je een motor hebt in te ruilen voor €5.000,- en je wilt dit als aanbetaling gebruiken dan hoef je dus nog maar €10.000,- te financieren en komt het maandbedrag uit op: €149,-.

Via de leasecalculator kan je zelf uitrekenen wat het maandbedrag voor jouw motor is en ook direct een vrijblijvende offerte aanvraag doen.

 

Bereken je maandelijkse leasebedrag!

Via Motorenleasen kan je bijna elke motor financieren met Financial Lease. Bereken het bedrag dat je maandelijks betaalt voor jouw nieuwe of gebruikte motor en vraag direct een offerte aan.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Bedrijfsgegevens

Vul je bedrijfsgegevens in.

Persoonlijke informatie

Vul hier je persoonlijke gegevens in.

Motorgegevens

Vul de gegevens van de motor in.

Enkele voordelen van Financial Lease via Motorenleasen

Direct eigenaar, fiscaal voordeel en de laagste maandtermijn. Dat wil jij toch ook? Wij helpen jou een passende Financial Lease oplossing te verkrijgen zodat ook jij zorgeloos kunt ondernemen.
Direct eigenaar

Met Financial Lease ben je direct economisch eigenaar van de motor die je financiert. Dit betekent dat je optimaal kan profiteren van de fiscale voordelen. Na de contractperiode ben je ook juridische eigenaar.

Configureer zelf je wensen

Jij beslist welke motor je in de lease op wilt nemen. Kies je voor een nieuw voertuig of voor een jong gebruikte? Samen kijken we naar de beste leaseoplossing en welk voertuig het beste bij jou en je onderneming past.

Profiteer van fiscale voordelen

Doordat je economisch eigenaar bent van de gefinancierde motor kom je in aanmerking voor fiscale voordelen, zoals: terugvorderen van btw, rente- en investeringsaftrek en afschrijving. 

Geen administratiekosten

Motorenleasen rekent als een van de weinige intermediairs geen administratiekosten voor de bemiddeling van een leaseovereenkomst. Onze vergoeding ontvangen wij van de bank, dat is wel zo transparant. Bij Motorenleasen krijg je echt de beste deal.

De laagste maandtermijn

Door het aanbod van meerdere banken en financieringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken kunnen wij een concurrerend voorstel uitbrengen. Elders een goedkeuring ontvangen? Doe de offerte check. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij een beter aanbod doen.