fbpx

Leasecalculator

Vrijblijvende offerte

Nieuwsgierig naar de kosten van Financial Lease?
Vraag een offerte aan.

Bereken je maandelijkse leasebedrag!

Via Motorenleasen kan je bijna elke motor financieren met Financial Lease. Bereken het bedrag dat je maandelijks betaalt voor jouw nieuwe of gebruikte motor en vraag direct een offerte aan.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.
Bedrijfsgegevens

Vul je bedrijfsgegevens in.

Persoonlijke informatie

Vul hier je persoonlijke gegevens in.

Motorgegevens

Vul de gegevens van de motor in.

Enkele voordelen van Financial Lease via Motorenleasen

Direct eigenaar, fiscaal voordeel en de laagste maandtermijn. Dat wil jij toch ook? Wij helpen jou een passende Financial Lease oplossing te verkrijgen zodat ook jij zorgeloos kunt ondernemen.
Direct eigenaar

Met Financial Lease ben je direct economisch eigenaar van de motor die je financiert. Dit betekent dat je optimaal kan profiteren van de fiscale voordelen. Na de contractperiode ben je ook juridische eigenaar.

Configureer zelf je wensen

Jij beslist welke motor je in de lease op wilt nemen. Kies je voor een nieuw voertuig of voor een jong gebruikte? Samen kijken we naar de beste leaseoplossing en welk voertuig het beste bij jou en je onderneming past.

Profiteer van fiscale voordelen

Doordat je economisch eigenaar bent van de gefinancierde motor kom je in aanmerking voor fiscale voordelen, zoals: terugvorderen van btw, rente- en investeringsaftrek en afschrijving. 

Geen administratiekosten

Motorenleasen rekent als een van de weinige intermediairs geen administratiekosten voor de bemiddeling van een leaseovereenkomst. Onze vergoeding ontvangen wij van de bank, dat is wel zo transparant. Bij Motorenleasen krijg je echt de beste deal.

De laagste maandtermijn

Door het aanbod van meerdere banken en financieringsmaatschappijen met elkaar te vergelijken kunnen wij een concurrerend voorstel uitbrengen. Elders een goedkeuring ontvangen? Doe de offerte check. In 9 van de 10 gevallen kunnen wij een beter aanbod doen.