fbpx

Samenwerken?

Wil je samenwerken met Motoreneasen?

Motorenleasen werkt graag samen met motordealers, zowel merkgebonden als universele bedrijven. Veel merkdealers zijn voor wat betreft financieringen gebonden aan de financieringsmaatschappij in de eigen keten. Veelal zijn de captives erg streng in hun acceptatiebeleid waardoor veel financieringsaanvragen geen doorgang kunnen vinden. Motorenleasen werkt samen met de grootste financierings- en leasemaatschappijen van Nederland waardoor de kans van acceptatie groter wordt. Veelal hebben wij binnen 24 uur een terugkoppeling op een leaseaanvraag.

Wat kan Motorenleasen voor jou betekenen?

Motorenleasen neemt de gehele administratieve afhandeling van een financial lease aanvraag uit handen. Je hoeft slechts het aanvraagformulier in te vullen en aan ons te verzenden. Motorenleasen zal de leaseaanvraag complementeren en indienen bij een aantal financieringsmaatschappijen. Motorenleasen zal het gehele proces monitoren en tijdig actie ondernemen richting de financieringsmaatschappij voor een snelle doorstroming van de leaseaanvraag. Samenwerken met Motorenleasen kost je helemaal niets. Wij werken niet met samenwerkingsovereenkomsten of langdurige contracten. Probeer het eens en je zal merken dat onze dienstverlening ook jou meer verkopen zullen opleveren.

Ben je geen motordealer?

Ben je geen motordealer maar wil je wel samenwerken met Motorenleasen? Dat kan! Ben je vertegenwoordiger van een grote groep ondernemers of van een branche-organisatie dan komen wij graag met je in contact. Voor meer informatie over samenwerken met Motorenleasen kan je bellen met 06-36141893 of mail naar info@motorenleasen.nl.

Neem direct contact op

Wil je meer weten over de werkwijze van Motorenleasen? Neem gerust contact op, wij vertellen je graag meer!